MY STUDIES METODEN

När vi ingår ett samarbete med en elev så är det första steget att sätta upp kontinuerliga mål. Metoden utgår från att utvecklas med små steg i taget, sakta men säkert. Vid varje läxhjälpsbesök så kommer eleven och studiecoachen att sitta ungefär fem minuter och diskutera vad man ska uppnå och hur under kommande läxhjälpsbesök.

 

Vi på My Studies kan garantera att målsättningen kommer att garantera eleven motivation och utveckling!

ATT SÄTTA UPP MÅL

 

EFFEKTIVT ARBETE

Metoden utgår också ifrån att man ska jobba så effektivt som möjligt under ett läxhjälpsbesök. Alla elever är olika, därför så kommer studiecoachen och eleven att försöka hitta ett sätt som fungerar bäst för eleven.

 

Fokus och motivation är en viktig del i metoden, därför så kommer studiecoachen inte bara att förmedla sina ämneskunskaper till eleven, utan också lära ut goda tips på studietekniker och planering.

 

UPPFÖLJNING OCH UTVÄRDERING

Uppföljning och utvärdering spelar en stor roll i metoden. Därför så kommer eleven och studiecoachen i slutet av lektionen att gå igenom målsättning, utveckling och uppföljning.

 

Om ni inte skulle vara nöjda så kan han/hon antingen byta studiecoach eller säga upp abonnemanget utan extra kostnader med hjälp av vår nöjdhetsgaranti.

Grundpris

MY STUDIES

18246 Enebyberg

Stockholm

0707743574

info@mystudies.se

Copyright © All Rights Reserved